Accidentul s-a petrecut pe DN 6, în apropiere de Caransebeş pe direcția Băile Herculane, din cauza unui tir care era oprit pe marginea drumului.

Autotrenul avea probleme tehnice, astfel că șoferul a fost nevoit să tragă pe dreapta, însă din cauză că spațiul nu îi permitea, autotrenul a rămas și pe partea carosabilă, însă era semnalizat corespunzător. Un alt șofer care conducea un Touareg  a vrut să depăşească tirul, iar pentru asta a încetinit. Din spate însă a venit un autocar plin cu pasageri și a lovit din spate mașina de teren. La rândul lui, autocarul a fost izbit de o altă maşină.

Autocarul în care erau 46 de pasageri venea tocmai din Germania. Acesta circula pe ruta Dortmund – Drobeta Turnu Severin și nu mai aveau nici măcar 100 de kilometri până la destinație. Din fericire, în urma acestui accident nu au existat victime.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz.

Articolul precedentDouă persoane au ajuns la spital în urma unui accident! Două maşini, făcute praf nu departe de Timişoara
Articolul următorALDE își exprimă regretul față de tragedia de la Suceava, unde un agent de poliție a fost înjunghiat mortal!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.