Accidente pe bandă rulantă, în vestul ţării!

Patru accidente rutiere au fost înregistrate în ultimele 24 de ore, numai în Caraş-Severin. În urma acestora, o persoană a fost rănită grav și alte trei au suferit răni ușoare.

Primul accident a avut loc ieri în jurul orei 14.40. Un bărbat în vârstă de 38 de ani, din Pojejena, aflat la volanul autoturismului său parcat pe raza localității Divici, a intenționat să se pună în mișcare și nu s-a asigurat corespunzător intrând în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de un bărbat de 44 de ani, din Socol.

În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a pasagerei pe locul din dreapta în autoturismul care circula regulamentar, aceasta fiind transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Seara trecută, în jurul orei 19.45, un bărbat de 36 de ani, din Bocșa, a condus un autoturism dinspre Reșița spre Bocșa. La un moment dat, într-o curbă la dreapta, acesta a pierdut controlul asupra direcției de mers, a ajuns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de un bărbat de 29 de ani, din Reșița.
În urma accidentului, cei doi șoferi au suferit răni ușoare fiind transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

După câteva minute, în aceeași zonă a avut loc un alt accident rutier soldat doar cu pagube materiale.

Conducătorul unui autoturism în vârstă de 43 de ani, din Timiș, care circula dinspre Reșița spre Bocșa, a oprit întrucât în fața sa a avut loc un accident rutier, fiind lovit din spate de un autoturism condus de un bărbat de 54 de ani, din Bocșa, care nu a păstrat distanța regulamentară în mers.

Înainte de miezul nopţii un bărbat de 54 de ani, din Rusca Montană, a condus un autoturism dinspre Hațeg spre Caransebeș. Pe raza localității Bucova, conducătorul auto nu a adaptat viteza la condițiile de drum și a derapat lovind un podeț.

În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a bărbatului, fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Toți conducătorii auto implicați în accidentele rutiere prezentate au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here