ACS Poli a avut meciul cu CFR in mana, dar s-a inecat… in prelungiri

ACS Poli Timișoara a terminat la egalitate în etapa a doua din play-out cu CFR Cluj, scor 2-2, după ce timp de 90 de minute bănățenii au condus la două goluri diferență. In prelungiri, vizitatorii au punctat de doua ori si au plecat acasa cu un punct, in timp ce gazdele rateaza doua puncte vitale.

Echipa gazda a deschis scorul încă din minutul 10, când Ovidiu Popescu a reluat din careu o minge venită de pe dreapta de la Elek, care a facut o cursa excelenta pe dreapta.

Reușita de 2-0 a venit înaintea pauzei dintr-un penalty executat cu siguranta de Ianis Zicu. Balaj a artat punctul cu var în urma unei intervenții neglijente a lui Coelho asupra lui Elek.

CFR Cluj a rămas în 10 în minutul 58, după ce Andrei Mureșan l-a faultat pe Hernandez. Centralul i-a arătat al doilea cartonaș galben și l-a trimis la cabine. Dupa doar doua minute, Zicu mai inscrie un gol, de kinograma, anulat insa pe motiv de ofsaid.

Totul se indrepta spre un 2-0 meritat, dar a intervenit imprevizibilul… În prelungirile partidei, CFR Cluj a marcat un gol ce parea de onoare, prin Camora. Când totul părea pierdut, Petrucci a marcat golul egalizator și clujenii au plecat cu un punct de pe terenul Timișoarei.

CFR Cluj ocupă locul 3 în play-out, cu 18 puncte, în timp ce Timișoara este pe 5, la 3 lungimi în spatele ardelenilor.

sursa foto: gsp.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here