ACS Poli bate a doua oara in acest sezon Viitorul lui Hagi

Al doilea 1-0 la rand in campionat si a treia victorie din tur. Bănățenii au învins Viitorul, pe teren propriu, cu 1-0. Oaspeţii au fost mai periculoşi în prima repriză. Straton s-a opus mai întâi la şutul lui Nimely, apoi a reţinut în doi timpi reluarea lui Alexandru Stoica.

Răzvan Marin l-a pus şi el la încercare pe portarul bănăţenilor. Gazdele puteau intra în avantaj la pauză, dar lovitura de cap a lui Cânu a fost respinsă de Rîmniceanu. În actul secund, Drăghici a scăpat singur spre poarta Viitorului, dar Rîmniceanu a salvat din nou. Şi Straton s-a remarcat, cu două intervenţii în mai puţin de un minut în faţa lui Stoica. Cu nouă minute rămase, Străuţ a căzut în careu în duel cu Carp, iar penalty-ul a fost transformat de Cârstocea.

Mijlocaşul bănăţenilor putea înscrie a doua oară în poarta fostei sale echipe, după incursiunea lui Bărbuţ, dar Răzvan Marin a respins de pe linia porţii. Scor final 1 la 0 pentru ACS Poli Timişoara, care a ajuns la minus trei în clasament. Pentru Viitorul a fost al patrulea eşec din acest sezon.

ACS Poli: Straton – Străuţ, Cânu, Bocşan, Novak, Artean, Llorente, Bărbuţ, Croitoru, Doman, Drăghici. Au mai jucat: Cârstocea, Mailat, Şeroni. Antrenor: Ionuţ Popa

Viitorul: Râmniceanu – Benzar, Ţîru, Brandan, Boli, R. Marin, Carp, Dani Lopez – Chiţu, Nimely, Al. Stoica. Au mai jucat: A. Stoica, Hodorogea, Casap. Antrenor: Gheorghe Hagi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here