Acțiune binevenită! De la mic la mare învățăm să reciclăm

„Cu ocazia zilei mondiale a reciclării, am pregătit pentru cei mici un joc interactiv prin care i-am învățat cum să recicleze, iar pentru cei mari am pregătit un cod QR care, odată scanat, îți prezenta o sumedenie de informații utile despre cum poți să reciclezi cât mai eficient chiar la tine acasă!” Acțiunea organizată astăzi de echipa TSD Timișoara are ca scop informarea asupra colectării selective și asupra beneficiilor acestui lucru.

„Abordăm un subiect important atât la nivel național, cât și la nivel european sau mondial. România se află la coada clasamentului în ceea ce privește colectarea selectivă, iar acțiunea noastră își propune să schimbe acest lucru. Echipa noastră pornește o adevărată campanie în acest sens care se întinde pe mai multe luni. Ne-am bucurat să vedem cât de entuziasmați sunt cei mici, dar și părinții lor, să afle informații despre cum putem recicla și care sunt beneficiile acestui lucru” – Răzvan Barta, președinte TSD Timișoara.

„Schimbarea începe de la mic la mare. Pentru a avea un mediu curat și sănătos fiecare dintre noi trebuie să conștientizeze importanța reciclării și a colectării selective. Acțiunea noastră a venit cu soluții eficiente pentru fiecare consumator pentru a putea recicla într-un mod cât mai simplu atât acasă, cât și la lucru” – Viorel Turi, vicepreședinte TSD Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here