Acțiune caritabilă la Pădurea Verde : “Alerg Pentru Spitalul Copiilor”

Eveniment caritabil inedit la Timișoara: “Alerg Pentru Spitalul Copiilor”. Timişorenii sunt invitaţi în weekend să alerge pentru spitalul de copii şi să doneze un leu. Evenimentul va avea loc de la ora 9.00, la Pădurea Verde (pe platoul de la intrarea în Grădina Zoologică).

Banii strânși vor fi utilizați pentru sprijinirea construcției cât mai rapidă a primului spital de oncologie pediatrică din România. Ideea îi aparține unui tată din București, care împreună cu alți zece români, și-a propus să construiască un spital al copiilor bolnavi de cancer doar din fonduri private. Investiţia se ridică la 80 de milioane de lei.“Nu este vorba despre un concurs, ci despre o alergare simbolică, ce are că scop strângerea de fonduri pentru spital şi nu există limita de distanţă sau de timp. Ţinând cont de scopul acestei acţiuni, dar şi de faptul că suntem diferiţi, cu preocupări şi aşteptări diferite, va propunem două trasee, pentru că fiecare participant să se simtă confortabil susţinând acest proiect”, transmit organizatorii.

Traseul pentru cei care vor să alerge simbolic pentru a susţine cauza (2 km). Startul se face în faţă Grădinii Zoologice. Se urmează drumul pietruit până la km 1, apoi întoarcerea se face pe acelaşi traseu. Punctul de întoarcere va fi semnalizat de voluntari.

Traseul pentru alergătorii amatori- profesionişti sau practicanţi de alt sport, care doresc să îmbine plăcerea unei alergări cu posibilitatea de a strânge fonduri pentru spitalul copiilor (4-6 km). Startul are loc tot în faţa Grădinii Zoologice se urmează drumul pietruit până la km 2, respectiv 3, apoi întoarcerea se face pe acelaşi traseu. Punctul de întoarcere va fi semnalizat de voluntari.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here