Acțiune de donare de sânge a polițiștilor de frontieră

Polițiștii de frontieră au donat astăzi sânge! La iniţiativa şefului Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara  a avut loc o acţiune de donare de sânge la care au participat 45 de poliţişti de frontieră timişeni.

Având în vedere rolul tot mai important al campaniilor de donare de sânge pentru refacerea rezervelor în spitale şi conştienţi de faptul că donarea de sânge salvează vieţi, poliţiştii de frontieră timişeni s-au mobilizat la sediul instituţiei, unde cadre medicale specializate din cadrul Centrului Regional  De Transfuzie Sangvina Timişoara le-au recoltat sânge celor 45 poliţişti de frontieră.

Nu este pentru prima oară când poliţiştii de frontieră timişeni participă la astfel de acţiuni caritabile. În ultimii ani, peste 250 de poliţişti de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara au fost implicaţi în astfel de acţiuni umanitare astfel încât, la nivelul instituţiei, un poliţist de frontieră din cinci este donator de sânge.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here