Actiune de ecologizare la Lugoj!

Peste 200 de persoane au participat sâmbătă, 22 mai, la o acțiune de ecologizare a Lugojului. S-au strâns sute de saci cu deșeuri aruncate la întâmplare.
Îndemnăm toți cetățenii să protejeze natura, să de-a dovadă de spirit civic și responsabilitate, prin depozitarea corectă a deșeurilor. Ne bucurăm să vedem că, cetățenii se implică în acțiuni de acest gen, contribuind astfel la formarea unor comportamente responsabile față de mediu. Deșeurile nu se aruncă la întâmplare, se pun în recipientele corespunzătoare”, spune directorul ADID Timiș, Romeo Ursu.
Prin acțiunile acestea, vrem să atragem un semnal de alarmă asupra importanței gestionarii corecte a deșeurilor. Suntem convinși că doar prin puterea exemplului putem genera schimbarea comportamentelor iresponsabile în unele responsabile față de mediu”, transmite ADID Timiș.
La acțiunea de ecologizare a orașului de pe Timiș au participat voluntari, reprezentanți ai Primăriei Lugoj, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Deșeuri Timiș (ADID), Retim Ecologic Service SA, DASC Lugoj, EcoStuff România, Casa de Cultură și Școala de Arte “Remus Tașcau”, Grupului Folcloric “Luceafărul”, Road Patrol MC Romania, Școala și Biserica “Harul”, Biserica Philadelfia și armata – UM 01220.
Acțiunile de ecologizare vor continua în Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here