Clubul Sportiv Florin Teodorescu, celebru în lumea sportului naţional prin competiţiile de culturism va iniţia o „demonstraţie” împotriva autorităţilor locale care nu sprijină sportul. Manifestarea vine şi pe baza faptului că „sala de culturism” de la „Olimpia” este din nou ameninţată cu desfiiţarea.

„Sportul este una dintre cele mai importante activități în viața omului, indiferent de vârstă, statut social sau stare de sănătate! Astfel, joi, 18 ianuarie 2024 începând cu ora 12:00 inițiem o acțiune de promovare a sportului timișorean în fața Primăriei Municipiului Timișoara din cauza acțiunilor demarcate de către actuala administrație locală împotriva sportivilor: distrugerea bazei de canotaj, evacuarea sportivilor din Sala Olimpia, demolarea tuturor bazelor sportive! Vă așteptăm pe toți alături de noi pentru a salva sportul timișorean!”, este mesajul organizatorilor.

„Alianța pentru Unirea Românilor Timiș se alătură joi, 18 ianuarie începând cu ora 12:00, în fața PMT, acțiunii pentru promovarea sportului în Timișoara inițiat de sportivii timișoreni care sunt supuși abuzului administrației locale timișorene (distrugerea bazei de canotaj, evacuarea sportivilor din Sala Olimpia, demolarea tuturor bazelor sportive)!”, a anunţat şi Departamentul de comunicare al Alianței pentru Unirea Românilor Timiș.

Articolul precedentDescinderi la traficanţii de droguri din Vestul ţării! Au fost emise 89 de mandate de aducere
Articolul următorce mai fură românul? Efectiv ce găseşte în curtea vecinului, chiar şi profile metalice

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.