Acțiuni ale polițiștilor rutieri. Șoferii timișeni, trași pe dreapta

Spread the love

Amenzi pe bandă rulantă în Timiș! În ultimele 48 de ore, polițiștii timișeni au constatat 42 de fapte penale și au aplicat 621 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 133.000 de lei, în urma acțiunilor întreprinse pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică.

În perioada 23 – 24 ianuarie, peste 350 de poliţişti au acționat, pe raza județului Timiș, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea unui climat de ordine și siguranță publică. Astfel, pentru menținerea ordinii și siguranței publice, au fost organizate 130 de patrule de siguranță publică și au fost utilizate 123 de mijloace auto.

Activităţile au fost desfăşurate în sistem integrat, împreună cu celelalte instituţii cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice.

În ultimele 48 de ore, polițiștii timișeni au intervenit la 104 evenimente, dintre care 81 au fost sesizate prin numărul unic de urgență 112. În urma activităților, au fost constatate 42 de infracţiuni (judiciare, economico-financiare, la regimul circulaţiei sau de altă natură), dintre care 12 în flagrant delict.

Au fost aplicate  621  de sancţiuni contravenţionale a căror valoare se ridică la peste 133.000 de lei. “Siguranţa rutieră şi salvarea de vieţi sunt, de asemenea, priorităţi ale Poliţiei Române.Astfel, pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, poliţiştii rutieri au fost prezenți în stradă și au reţinut 21 de permise de conducere şi au retras  5 certificate de înmatriculare, ca urmare a încălcării normelor O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here