jandarmi

Mai multe acțiuni de amploare au fost derulate de jandarmii timișoreni zilele trecute. Peste 450 de jandarmi au acţionat pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică, însumând peste 80 de misiuni de asigurare şi menţinere a ordinii publice.

Jandarmii au intervenit  în diferite situaţii pentru aplanarea unor stări conflictuale, au executat misiuni de menţinere a ordinii publice prin patrule în sistem integrat; tot în acest sens, se pot menţiona acţiunile desfăşurate de jandarmii grupării pe linia combaterii comerţului ilicit cu produse de contrabandă, acţiuni de prevenire pe linia combaterii braconajului piscicol, împreună cu lucrătorii Asociaţiei Naţionale pentru Pescuit şi Acvacultură Timişoara, acţiuni împotriva tăierilor de material lemnos, împreună cu Direcţia Silvică Timişoara.

Tot în ultima săptămână, jandarmii Grupării Mobile din Timişoara au desfăşurat misiuni în sprijinul Inspectoratelor Judeţene de Jandarmi Hunedoara şi Timiş, urmând ca în perioada ce urmează să se deplaseze pentru executarea misiunilor în judeţele Caraş – Severin şi Arad.

Jandarmii au mai desfăşurat sub coordonarea D.N.A., şase percheziţii în municipiul Reşiţa şi în alte localităţi din judeţul Caraş Severin, la sediul unei instituţii publice şi la locuinţele unor persoane. Cercetările au fost efectuate într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie.

Efectivele Grupării de Jandarmi Mobile Timişoara au constatat 28 infracţiuni cu 30 autori identificaţi şi au aplicat 54 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 6.300 lei.

Articolul precedentPremieră! PNL Timiș are Colegiu de Guvernanță Academică
Articolul următorPrimul festival al florilor organizat de municipalitate se va desfăşura între 22-24 mai

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.