Acum poți obține ușor planuri și relevee 2D cu ajutorul scanării laser

Chiar daca trecem prin momente mai grele din punct de vedere economic, constructiile se dezvolta in continuare astfel ca pentru a avea cele mai calitative constructii avem nevoie si de o tehnologie performanta. In acest sens, Eurosurvey ofera un serviciu relativ nou pe piata, scanare laser cu Trimble TX8.

Astfel, prin scanarea 3d se vor putea masura obiecte sau constructii ce vor fi transpuse intr-un model 3d digital. Acest serviciu se poate folosi oricat de complex ar fi un proiect. Prin intermediul sau, scanarea 3d poate scoate in evidenta anumite informatii importante cu ajutorul carora numeroase proiecte se pot pune in practica mult mai usor.

Precizia scanarilor 3d este maxima, astfel ca cele mai mici detalii pot face diferenta, iar erorile vor fi chiar milimetrice atunci cand se vor studia formele si dimensiunile la numeroase obiecte.

E important de retinut ca vom putea obtine informatii pretioase inca de la prima sedinta. Vom obtine informatii despre planurile de nivel, respectiv al releveelor 2d, al releveelor de fatada, inclusiv de identificare a zonelor deteriorate.

Asa cum spuneam, Eurosurvey ofera serviciul de scanar laser cu Trimble TX8, ce ofera o maxima precizie, astfel ca orice element care se va observa de ochi poate fi identificat si de catre aparat. Precizia aparatului este de 1 milimetru pana la 80 metri, iar distanta de masurare ajunge pana la 340 de metri.

In ceea ce priveste viteza de scanare, aceasta este de 1 milion de puncte pe secunda, astfel incat toate proiectele se pot derula in cel mai scurt timp. Campul de vizualizare este foarte larg, iar performantele sunt posibile datorita camerei de 10 megapixeli.

Serviciul de scanare laser cu Trimble TX8 este accesat de toate persoanele care isi doresc sa obtina informatii precise legate de reamenajarea fatadei, procedura care este foarte utila in cazul monumentelor istorice, dar si pentru a calcula tot necesarul de materiale pentru a putea determina mai usor costurile pe care le presupune o reparatie. Prin scanare va fi mai usor sa evidentiem zonele care sunt supuse degradarii. In plus, se ofera suport in ceea ce priveste proiectarea si amenajarea.

In ultima perioada, din ce in ce mai multe persoane apeleaza la scanarea laser in cadastru si intabulare pentru ca se pot obtine mai usor releveele fatadelor cladirilor, ca exemplu. Pentru a avea cele mai bune rezultate, pe langa aparatura de calitate si tehnologie de ultima generatie, un plus il va aduce si experienta pe care echipa de la Eurosurvey si-a format-o in numeroasele proiecte rezidentiale si non rezidentiale in care s-au implicat.

Atunci cand vei apela la serviciile Eurosurvey vei avea acces la cele mai calitative produse si la cele mai mici preturi practicate in domeniu. Toate acestea sunt posibile din dorinta de a avea cei mai multumiti clienti prin satisfacerea celor mai exigente nevoi.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here