ADID TIMIȘ organizează în data de 17 septembrie 2022- Ziua de curățenie județeană !

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Deșeuri Timiș (ADID Timiș) organizează campania de ecologizare la nivelul județului Timiș, cu ocazia Zilei Mondiale a Curățeniei!

 

Ziua de 17 septembrie  are scopul de a inspira și îndemna populația să curețe, să îmbunătățească și să protejeze mediul.

ADID Timiș împreună cu primăriile din județ își unesc forțele și extind campaniile de ecologizare din fiecare UAT, la nivel județean.

Sâmbătă 17 septembrie 2022, începând cu ora 09.00 se dă startul campaniei!

 

,,Cred că în fiecare zi a anului ne unim forțele, fiecare din casa lui, atunci când alegem să aruncăm plasticul, cartonul și metalul în sacul galben, atunci când avem grijă ce fel de gunoi rezidual generăm și atunci când mergem la magazin și alegem ambalaje prietenoase cu mediul sau când, pur și simplu, mergem cu punga noastră la cumpărături. Dar, cu ocazia acestui eveniment ne unim forțele și facem, împreună, curat în comunitatea noastră, în spațiul public pe care îl împărțim. Cred în puterea comunității și cred că doar împreună putem să reușim să avem un județ și niște străzi curate. Așadar, sper ca în acest demers să ni se alăture cât mai mulți cetățeni, cât multe ONG-uri, firme și instituții.,, – transmite Cristian Moș, Președintele ADID Timiș.

Voluntarii din Timișoara, Lugoj, Buziaș, Giroc, Șag, Sânnicolau Mare, Dudeștii Noi, Cenad, Satchinez, Găvojdia, Racovița, Bucovăț, Margina, Pădureni, Mănăștiur, Bogda,   Uivar, Lovrin, Criciova, Livezile sunt așteptați să contribuie la curățarea zonelor cu deșeuri din natură.

Voluntarii care doresc să participe sunt așteptați la punctele de întânire https://bit.ly/3LimzMv

Sâmbătă 17 septembrie 2022, începând cu ora 09.00 se dă startul acțiunii în fiecare localitate care a răspuns pozitiv apelului ADID.

Echipamentele de protecție necesare (saci, mănuși) sunt asigurate de ADID Timiș și operatori și vor ajunge la voluntari la punctele de întâlnire stabilite.

Punctul de întâlnire pentru Timișoara este la Casa Tineretului, începând cu ora 09.00, iar pentru celelalte localități se pot accesa aici https://bit.ly/3LimzMv

Parteneri: operatorii de salubrizare din sistem – Retim Ecologic Service SA, Pej Company SRL, Pepe Expres SRL, Polaris M&Holding SRL, Colterm SA, FITT Timișoara, Lions Club Timișoara Dinamic Plus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here