garaje ORION

Se deschide un nou șantier în oraș! De luni începe reabilitarea străzii Uranus din Timișoara. Potrivit reprezentanților municipalității, toate garajele din zonă, 80 la număr, au fost demolate.

Astfel că autoritățile au dat undă verde pentru începerea lucrărilor, care vor fi realizate pe bugetul compartimentului de reparaţii şi efectuate de Societatea Drumuri Municipale. În locul garajelor vor apărea trotuare, locuri de parcare, piste pentru bicicliști și spații verzi.

Vă reamintim că în primăvara anului 2014, locuitorii au primit notificări să demoleze construcțiile, întrucât municipalitatea se pregătea să demareze proiectul de reabilitare și lărgire a străzii Orion, iar garajele împiedicau acest lucru. Doar trei persoane s-au conformat, restul cerând despăgubiri municipalității.“Proprietarii garajelor au înţeles că oraşul tebuie să se modernizeze şi nu au continuat un litigiu pe acest subiect.Vom face astfel ca atunci când se termină modernizarea Parcului Pădurice să fie gata şi amenajarea străzii Uranus. Acum este acolo o mizerie de nedescris. Imaginea aceea de lumea a treia a dispărut. Eu le-am promis oamenilor, că de îndată ce dispar garajele, încep lucrările”, a precizat Nicolae Robu, primarul Timişoarei.

În plus, lângă strada Uranus este situat Parcul Pădurice aflat în reabilitare încă de anul trecut. Investiția este de 1,2 milioane de euro, iar lucrările vor fi finalizate în această primăvară. Între timp, municipalitatea a anunțat că va continua cu amenajări minore și în alte zone din oraș: Calea Șagului, Lipovei, Buziașului, Dorobanților.

Articolul precedentAmenzi de o sută mii lei, într-o singură zi, în Timiș
Articolul următorI-AM BATUT! Romania a dat o lectie Rusiei, cu jucatorii din Timisoara principali artizani

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.