Adjunctul IPJ Timis a inceput liceul la 18 ani?

0
stoicanescu-studii

stoicanescu-studii

Incompetenta crasa la nivelul Inspectoratului Judetean de Politie Timis dupa schimbarile care au avut loc in ultimul an. Ultimul venit, adjunctul IPJ Dan Stoicanescu a facut liceul la 18 ani. Cel putin asta reiese din CV-ul acestuia care este postat pe site-ul institutiei.

Din CV-ul lui Dan Constantin Stoicanescu putem afla ca acesta s-a nascut la Lugoj in data de 18.01.1978. Din acelasi material reiese ca politistul a urmat Colegiul National “Coriolan Brediceanu” din Lugoj in perioada 1996-1999. Asta inseamna ca “baietasul” de 38 de ani care conduce IPJ Timis a inceput liceul la 18 ani.

stoicanescu

Stoicanescu nu a putut fi contactat pentru a oferi informatii mai detaliate cu privire la studiile absolvite. In schimb reprezentantii IPJ au comentat sec.

Este o greseala la noi pe site, domnul Stoicanescu a facut liceul in perioada 1992-1996, am si corectat deja“, a transmis unul dintre reprezentantii biroului de presa din cadrul IPJ Timis.

Culmea este ca timp de un an nimeni din Inspectoratul Judetean de Politie Timis nu si-a dat seama de “eroarea” strecurata pe site-ul oficial al IPJ Timis.

 

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here