(P)Adrian Orza, fostul viceprimar al Timișoarei, îl susține pe Marian Cucșa (ALDE) în alegerile parlamentare

Adrian Orza, fost viceprimar al Timișoarei și actual consilier local independent în Consiliul Local Timișoara, a anunțat public în cadrul unei emisiuni de la o televiziune locală că îl susține în alegerile locale pe Marian Cucșa, candidat ALDE Timiș pentru Camera Deputaților.

Adrian Orza a spus despre Cucșa că are “idei sănătoase”, menționând de asemenea că simte oamenii și de aceea a decis să voteze ALDE Timiș la alegerile din 11 decembrie.“Îmi place de tânărul Cucșa, îl cunosc personal. Rădăcinile bunicilor lui sunt ca cele ale bunicilor mei, sunt din Banat. Văd că se străduie. Propune lucruri care contează mult în mentalul alegătorilor. Are vârsta potrivită ca să confirme și merită să primească încrederea necesară. Nu este atât de tânăr încât să nu aibă experiență, dar nici prea copt ca să fii asimilat lucruri negative din politica de până acum. Merită o șansă acest tânăr. Este opțiunea mea pentru Camera Deputaților”, a spus Adrian Orza la o emisiune de dezbatere electorală, în cadrul căreia a fost întrebat cu cine va vota în 11 decembrie pentru Camera Deputaților.

Vreau să dau o șansă unui tânăr dintr-un partid mai mic”, a mai adăugat Adrian Orza.

Consilierul local independent a mai spus că, în opinia sa, îl consideră pe Cucșa un tânăr entuziast echilibrat, conștient de ceea ce poate face în calitate de reprezentant al timișenilor în Parlamentul României.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.