Adrian Pau, deputat Pro Romania atac direct la USR!

Fățărnicia USR taxată dur pe plan local de deputatul de Timiș, Adrian Pau. Parlamentarul Pro România a ieșit la atac pe subiecte considerate până acum tabu.

Discutăm doar de câteva subiecte de când am început electoral 2016-2020. Discutăm despre Sala Polivalentă, stadion, calitatea aerului, discutăm despre câteva probleme pe care nici astăzi nu le rezolvăm. Discutăm că trebuie să judecăm într-un fel în România, astfel în afară. Discutăm despre calitatea aerului, dar nu l-am auzit pe domnul Fritz spunând ceva de Continental. Pentru că nu poate să deranjeze mama sau finanțarea pe care o are din partea comunității germane? Aș vrea să-l aud pe domnul Fritz discutând de acest subiect. Dar aș vrea sa ii aud si pe parlamentarii USR mergând la UE spunând acolo că nu ar vrea să aibă pensii speciale. Chiar aș vrea să-i văd. I-am spus și domnului Fălcoi că dacă vor face treaba asta mă mai gândesc dacă rămân la Pro România“, a spus deputatul Pro România, Adrian Pau.

Atacul lui Adrian Pau l-a vizat și pe candidatul USR la Primaria Timisoara, Samuel Fritz.

Sunt foarte supărați că nu pot să voteze persoanele care își fac mutație în mai puțin de 90 de zile. Adică ar trebui să ne facem astăzi toți mutație în Timișoara, să facem un hair rup și să câștigăm Timișoara. Să câștigăm Timișoara să ce? Aș vrea să văd ce îl recomandă pe actualul candidat al USR să candideze la Primăria Timișoara. În afară că are un proiect, are un film de prezentare foarte bun, este o persoană care nu a făcut politică. Despre omul nou în politică a mai discutat la un moment dat Hitler și Stalin și ei credeau că fac lucruri bune. Asta este teoria omului nou. A fost promovată de monștrii ai istoriei moderne. Dacă dânșii consideră că dacă pentru a putea face politică trebuie să fi om nou și să nu te recomande absolut nimic, mergem pe varianta dânșilor. Este o necesitate, trebuie să existe acest partid, trebuie să fie un partid al tinerilor, însă nu trebuie să fie confiscat de un anumit pol de interese. Într-o parte își contestă singuri alegerile, într-o parte nu știu cum să facă să fraudeze alegerile în partid. până la urmă se pare că au luat metehnele PSD decât pe cele moderne pe care și le așteaptă tinerii“, a mai spus Pau.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.