Află 6 accesorii inedite de smartphone pe care merită să le cumperi ACUM!

Indiferent dacă vrei să ieși în evidență cu smartphone-ul tău sau îți dorești să oferi un cadou trăsnit prietenului tău cel mai bun, există câteva accesorii cool pe care le poți achiziționa pentru acest lucru. Dacă selfie stick-urile nu te mai impresionează și pop socket-urile ți se par prea banale, află ce alte gadget-uri super interesante au apărut pe piață!

Accesorii de smartphone despre care nu știai că există:

  • Carcasă pentru telefon cu deschizător de sticle

Dacă nu ți-ai imaginat până acum că-ți poți transforma smartphone-ul într-un deschizător de sticle, află că acest lucru este posibil. Există mai multe variante pentru un astfel de gadget, fie poți găsi o carcasă cu un desfăcător retractabil, fie acesta poate fi folosit și ca suport pentru susținerea telefonului. Protecția smartphone-ului tău

  • Husă antigravitație

Nimeni nu mai contestă importanța huselor pentru Iphone 11 sau pentru orice alt smartphone, așadar este un accesoriu pe care oricine și-l cumpără odată cu achiziționarea telefonului. Însă, dacă vrei ceva cu adevărat deosebit, poți alege o husă care a fost special concepută pentru a sfida legile gravitației. Aceasta poate fi așezată vertical pe mai multe tipuri de suprafețe netede (perete, sticlă, oglindă, tablă sau lemn) și este excelentă atunci când trebuie să lași telefonul din mână sau când vrei să-ți faci un selfie mai original.

  • Proiector pentru smartphone

Dacă vrei să-ți transformi telefonul într-un proiector portabil, acum este posibil! Fabricat dintr-un carton rezistent și cu o lentilă de sticlă încorporată în partea frontală, proiectorul este accesorul perfect dacă vrei să vizionezi videoclipurile din telefon pe o suprafață mai mare, de exemplu pe un perete. Imaginile redate vor fi de până la opt ori dimensiunea ecranului telefonului tău.

  • Anemometru

Anemometru este un dispozitiv care înregistrează viteza (medie și în rafală), direcția și locația vântului. Dacă ești interesat de fenomenele meteorologice sau pur și simplu îți place să fii la curent cu cele mai noi instrumente tehnologice, atunci îți poți achiziționa un astfel de gadget. El funcționează cu o aplicație pentru iPhone sau Android care trebuie descărcată pe telefon.

  • Accesoriu pentru Dog selfie

Acest accesoriu este de fapt un clips care se fixează pe partea superioară a smartphone-ului, cu scopul de a păstra atenția câinelui tău în timp ce îi faci o poză. Poate fi în formă de os sau o jucărie haioasă care scârțâie, orice îl face pe animalul tău de companie să stea nemișcat și uitându-se în direcția camerei foto a telefonului astfel încât să-l prinzi perfect în fotografie.

  • Mini aparat de tuns părul din nas

Fabricat și comercializat în Japonia, acest accesoriu este inovativ, dar și puțin ciudat, la o primă vedere. Totuși, el este cât se poate de funcțional și util. Se poate atașa smartphone-ului și poate fi folosit în situații urgente, la birou, în călătorii sau oricând ai nevoie de el. Este ușor de utilizat, are un design compact și dimensiuni mici, astfel că poate fi luat oriunde cu tine. Funcționează atât cu Android, cât și cu iPhone.

În concluzie, dacă ești o persoană interesată de tot ce este nou în materie de tehnologie și îți dorești un accesoriu original pentru smartphone-ul tău, ține cont de aceste gadget-uri super interesante și alege unul care se potrivește cel mai bine nevoilor tale.  

Sursa foto: Shutterstock.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here