Agenții economici din județ, informați despre ultimele noutăți din domeniul protecției mediului

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş în parteneriat cu Agenția pentru Protecția Mediului Timiș a organizat un seminar-dezbatere cu tema: Obligațiile agenților economici în conformitate cu legislația în vigoare.

Seminarul a fost susținut de reprezentanți ai Agenției pentru Protecția Mediului Timiș.

Firmele trebuie să țină cont că indiferent de activitatea pe care o desfășoară pot interveni modificări de reglementare și toate societățile trebuie să fie interesate să vadă ce este nou pe piață, ce exigențe mai sunt. Suntem un stat european și mereu apar tot felul de reglementări pentru că zona de mediu este una foste delicată, pentru că la nivel european există o anumită confruntare în dezbatere între politicile de dezvoltare și politicile de mediu pentru că nu întotdeauna merg pe același drum”, spune Cristian Găină, reprezentant CCIAT.

De la începutul anului și până în prezent, CCIA Timiș a organizat 10 seminarii de instruire și informare a firmelor cu privire la noutăți legislative europene și naționale, în domenii de mare interes pentru mediul de afaceri: legislația muncii, sistemul asigurărilor pentru șomaj, reglementări fiscale, legislaţia securității la incendiu, regulamentul privind protecția datelor, fonduri de garantare a investițiilor, programul național de dezvoltare rurală, siguranța afacerilor – acțiuni la care au participat peste 1000 de agenți economici.

”Este cel de-al 11-lea seminar din seria de seminarii de informare și instruire a firmelor pe tematici de legislație națională și europeană, proiect pe care, în fiecare an, CCIAT îl organizează într-un parteneriat cu Instituția Prefectului Județului Timiș, cu instituții deconcentrate din teritoriu și alte organizații nonguvernamentale. Tematica este legislația mediului, iar partenerii noștri sunt astăzi cei de la Agenția pentru Protecția Mediului Timiș”, spune Rodica Olinic, purtătorul de cuvânt al CCIAT.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.