misiune economica Novi sad

Firmele din Timiș sunt așteptate la o misiune economică la Novi Sad. Peste 800 de expozanți din Serbia și alte 60 de țări se vor reuni la Târgul Internațional de Agricultură de la Novi Sad. Evenimentul va avea loc în perioada 9-15 mai.

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timișoara vine în sprijinul agenților economici care vor să viziteze una dintre cele mai mari expoziții agricole. Vor fi prezenți producători și distribuitori din următoarele domenii: produse agro – alimentare, mașini și utilaje pentru agricultură și pentru industria alimentară, zootehnie, ambalaje și mașini de ambalat, componente și piese de schimb pentru utilaje și mașini agricole, produse chimice pentru agricultură, produse alimentare organice,surse regenerabile de energie, procesare și echipamente cu efect de seră și știință aplicată și cercetare.

Cei interesați se pot înscrie până pe 4 mai. Potrivit reprezentanților CCIAT, firmele vor beneficia de transport cu autocar sau microbuz, vizitarea târgului și asistență în organizarea deplasării.

Cel mai important târg de agro-business din Serbia, dar și unul dintre cele mai mari din această parte a Europei, va cuprinde și expoziții colective naționale ale țărilor din regiune și întâlniri profesionale și de afaceri.

Articolul precedentAutospeciale noi pentru ISU Banat
Articolul următorVom avea pârtie cu nocturnă și pe Semenic. Investiția începe în vară!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.