Albanez depistat la vama Lunga

politia de frontiera

A vrut să treacă neobservat granița! Ghinion, pentru un albanez care a fost imediat depistat de polițiștii de frontieră timișeni. Este vorba despre un tânăr din Albania care intenţiona să intre ilegal în România, pe jos, pe la frontiera verde.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Lunga au observat sâmbătă seară, cu ajutorul sistemului de supraveghere, o persoană care se deplasa pe jos, pe câmp, dinspre frontieră spre interiorul ţării. Imediat, o patrulă de supraveghere a frontierei de stat din cadrul aceluiaşi sector a procedat la reţinerea persoanei la aproximativ 100 metri interior faţă de teritoriul statului vecin.“În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că bărbatul, în vârstă de 28 de ani, este cetăţean albanez. Acesta a declarat că intenţiona să ajungă în Spaţiul Schengen şi, pentru că nu avea documente legale, s-a deplasat pe jos din Serbia, pe câmp, până în momentul reţinerii. Poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei cetăţeanului albanez şi cercetării acestuia sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat”, transmit reprezentanții Poliției de Frontieră Timiș.

Bărbatul a fost predat unei echipe operative din cadrul Serviciului Pentru Imigrări Timiş, la finalizarea cazului urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here