Albanez săltat de polițiștii de frontieră în apropiere de granița cu Serbia! A încercat să intre ilegal în România

Polițiștii de frontieră au depistat un cetăţean albanez în timp ce încerca să intre ilegal pe teritoriul României, pe jos, pe la frontiera „verde”.

Seara trecută, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Jimbolia au observat cu ajutorul sistemului de supraveghere, la aproximativ 200 m de frontieră spre interior, o persoană care nu îşi justifica prezenţa în zonă.

Imediat, poliţiştii de frontieră au reținut persoana în cauză, care a fost dusă la sediul Poliţiei de Frontieră pentru cercetări.

În urma verificărilor s-a stabilit că persoana este un cetăţean albanez în vârstă de 22 de ani. Tânărul a declarat că a încercat să treacă ilegal frontiera din Serbia în România, pe jos, pe la frontiera verde, întrucât dorea să ajungă într-un stat din vestul Europei şi avea interdicţie de a intra în Spaţiul Schengen.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, persoana fiind predată, în baza acordului de readmisie, autorităților sârbe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here