ALDE a votat împotriva majorării taxelor din Timișoara!

ALDE Timiș a votat împotriva majorării taxelor și impozitele timișorenilor. La propunerea primarului Nicolae Robu, timișorenii vor plăti de la anul taxe și impozite mai mari. Deși au existat lungi dezbateri pe această temă, ALDE Timiș, prin consilierul local Laura Chindriș, s-a poziționat ferm în ceea ce privește această majorare.

”Timișorenii plătesc ca Robu să-și acopere incompetența iar primarul alege să jupoaie până la piele locuitorii de pe Bega. În loc să se simtă o îmbunătățire a nivelului de trai, oamenii se simt tot mai împovărați”, a spus Laura Chindriș, consilier local ALDE Timișoara.

Proiectul prevede, printre altele, ca impozitul pe mașini să crească cu 50%, iar impozitul pe clădirile nerezidențiale deținute de persoanele juridice vor fi majorate tot cu 50%. Se va introduce o taxă specială pentru promovarea turistică, de 2% din tarifele de cazare practicate și numărul de zile de cazare.

”Taxe, taxe, taxe. Dar cea mai nesimțită taxă este de departe taxă specială de salubrizare în condițiile în care Timișoara e asediată de gunoaie! Taxa specială de salubrizare va fi de 7,89 lei pe lună pentru persoanele fizice și de 21,38 lei/mc pentru deșeurile reciclabile și de 113,17 lei/mc pentru deșeurile reziduale, în cazul persoanelor juridice”, mai spune Laura Chindriș.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here