ALDE Timiș atrage profesioniști care vor să ofere soluții în diferite domenii

0
358

Secretarul coordonator pe regiunea Vest din ALDE Timiș, Marian Cucșa, a anunțat că, în perioada următoarea, cea mai importantă activitate a partidului va fi să dezvolte departamente pe domenii din care să facă parte profesioniști care nu au mai făcut politică. Rolul acestora va fi să analizeze problemele din comunitate și să propună soluții viabile, astfel încât membrii de partid care ocupă funcții publice să aibă echipe de specialiști cu care să se consulte pentru diferite decizii administrative.”Obiectivul ALDE Timiș este de a aduce în partid oameni care nu au mai făcut politică, oameni care au performanțe în diferite domenii de activitate, care pot să-și pună cunoștințele acumulate pe parcursul carierei profesionale în folosul comunității. Astăzi, am deosebita plăcere de a-l primi în echipa ALDE Timiș pe Vasile Pop, doctor în economie, fost director al UMT, un om dintre oameni care va face parte din organizația ALDE Timișoara alături de profesorul universitar Ilare Bordeașu și de ceilalți colegi. Se va ocupa de departamentul economic al filialei. Sunt mulți profesioniști, pe diverse domenii, care vor veni alături de ALDE în perioada următoare“, a transmis Marian Cucșa.

Acesta a mai adăugat că organizația Timiș își dorește să atragă cât mai mulți membri care până acum nu au mai făcut politică, dar care își doresc să se implice în proiecte pentru dezvoltarea comunității locale și a județului. “Avem nevoie să consultăm cât mai multe persoane care au experiență profesională, dar mai puțin politică. Oamenii cu o carieră în spate cunosc mai bine domeniile din care vin și contribuțiile lor sunt foarte importante, sfaturile lor sunt pertinente și pot reprezenta un punct de pornire pentru a rezolva probleme precum dezvoltarea mediului economic, cele din sănătate, educație, agricultură”, a mai spus secretarul coordonator pe regiunea Vest din ALDE Timiș, Marian Cucșa.

Un prim pas important în direcția dezvoltării filialei județene ALDE prin atragerea de membri noi, care nu au mai făcut politică, a fost intrarea în partid a profesorului universitar Ilare Bordeașu, candidat la Primăria Timișoara în alegerile locale din iunie 2016, în prezent consilier local.

În plus, Marian Cucșa consideră că, prin asocierea oamenilor cu experiență politică și a celor cu experiență profesională în anumite domenii, echipa ALDE va putea propunere proiecte administrative și de dezvoltare a comunității viabile.

 

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here