ALDE Timiș mai câștigă un viceprimar!

Noul viceprimar al comunei Denta este de astăzi Maria Banias, membru ALDE Timiș!

Maria Banias este profesor de meserie, și este practic cel de-al șaselea viceprimar al ALDE Timiș.

La evenimentul de învestire în funcție ce a avut loc astăzi a participat și președintele ALDE Timiș, deputatul Marian Cucșa.

Mă bucur ca oamenii de calitate sunt promovați în funcții de răspundere administrativă. Doamna Maria Banias, este persoana în mâinile căreia locuitori comunei Denta au avut încredere să-și lase copiii pentru a-i pregăti și învăța, în profesia să de educator. Acum va lucra, cu aceeași responsabilitate pentru dezvoltarea comunei, la fel cum a făcut-o din postura de dascăl. Locuitorii comunei Denta au încredere în doamna Maria Banias și sunt convins că va face lucruri bune pentru comunitatea din care provine„, a declarat deputatul Marian Cucșa.

Noul viceprimar ales astăzi spune că îi va trata pe locuitorii comunei Denta cu aceeași responsabilitate cu care i-a tratat și pe copii la catedră.

„Noua funcție pe care astăzi mi-o încredințează consilierii locali care au fost aleși prin votul locuitorilor comunei noastre pentru mine înseamnă o mare responsabilitate și voi lucra cu toată energia la fel cum am făcut la catedră ca profesor. Nu am dezamăgit pe nimeni în formarea și educarea copiilor și voi depune toate eforturile pentru ca localnicii să poată analiza realizările mele din calitate de viceprimar și să aducem comuna acolo unde ii este locul, în fruntea județul Timiș”,, spune Maria Banias, viceprimarul comunei Denta.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here