Alegeri în PSD Timiş, în 2018!

PSD Timiş a trecut prin cea mai critică perioadă de până acum în anul care tocmai se încheie. Asta după ce la începutul anului a dat premierul României, iar după câteva luni Sorin Grindeanu a fost demis şi i s-a retras sprijinul politic. În acel moment filiala judeţeană s-a confruntat cu o situaţie destul de dificilă spune preşedintele executiv, Călin Dobra.

„2017 a fost cel mai delicat an prin care a trecut organizația din 1989 până în prezent. Spun acest lucru, pentru că dacă am dat în ianuarie premierul României, am pierdut președintele organizației județene. După aceea a venit acea situație delicată în care nu a mai avut PSD Timiș premier, dar am reușit să demonstrăm că suntem o echipă puternică, am strâns rândurile și am mers mai departe. Organizaţia a trecut printr-o adevărată furtună şi zbucium şi nu a fost simplu, dar am reușit, în ciuda unor voci sau atacuri din cadrul organizației, să demonstrăm că suntem o echipă, iar rezultatul din 2016 nu a fost unul întâmplător, a fost rezultatul unei munci în echipă”, spune Călin Dobra, preşedintele executiv al PSD Timiş.

Din cauza acestei situaţii s-a întrerupt analiza asupra activităţii organizaţiilor locale în urma alegerilor din 2016. Evaluarea va fi însă reluată de anul viitor.

Mai mult ca sigur că în anul 2018, după ce vom avea alegeri politice în organizațiile locale ne vom organiza și la nivelul județului, unde va trebui să ne definitivăm echipa de conducere, inclusiv în cadrul BPJ unde anumiţi colegi nu au mai activat şi şi-au anunţat intenţia de a lăsa locul liber pentru alţii care vor să se implice în activitatea politică la nivelul judeţului”, a mai spus Dobra.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here