Veste oarecum neaşteptată înainte de alegerile de la 9 iunie. Un primar cu state vechi în PSD trece la Partidul Republican, care formează o uniune de „patrioţi” cu cei din AUR.

Aşadar, Gheorghe Aleodor Sobolu, primarul comunei Orțișoara, s-a alăturat echipei Partidului Republican – Filiala Timiș, din dorința de a face parte dintr-o echipă de politicieni profesioniști și patrioți, determinați să slujească, înainte de toate, intereselor timișenilor și românilor.

„Om implicat și gospodar, de numele Gheorghe Aleodor Sobolu se leagă majoritatea realizărilor din comuna pe care o administrează de foarte mulți ani. Este încrezător în succesul de pe 9 iunie al Alianței AUR, care va reda speranța orțișorenilor, timișenilor și românilor. Dorindu-i succes colegului nostru de la Orțișoară, ne manifestăm bucuria că tot mai mulți oameni cu inimă de AUR aleg să se alăture patrioților în efortul de a face România prosperă și măreață!”, anunţă Partidul Republican.

Articolul precedentNevinovaţi! Nicolae Bitea şi Cosmin Şandru au scăpat de acuzaţiile aduse de „auristul” Ciprian Titi Stoica
Articolul următorȘcoala timișoreană de mașini hidraulice de la UPT își confirmă încă o dată reputația internațională

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.