alergo 3

Asociația Club Sportiv Alergotura, comunitate de alergători începători și avansați din Timișoara, continuă colaborarea începută anul trecut cu Festivalul Plai, iar în perioada 12-13 septembrie 2015  organizează cursele de alergare “Pe-un picior de Plai” de 5, 10, respectiv 21 de kilometri.

Traseele de alergare sunt în zona Muzeului Satului și a Pădurii Verzi din Timișoara.“Venim și anul acesta la Plai cu activități care propun alergarea și mișcarea în aer liber pentru un stil de viață sănătos. Continuăm astfel să organizăm evenimente de alergare, în spiritul Timotion – Timișoara se mișcă care încurajează persoanele interesate de alergare să se alăture comunității de alergători din Timișoara, încurajează începătorii să își depășească limitele, iar profesioniștilor le oferă prilejul de a se bucura de un semimaraton la ei acasă”, spune Valentin Mureșan, președinte Alergotura.

Înscrierea este gratuită și se poate face până în 6 septembrie 2015, la ora 23.59, la adresa alergotura.ro/plai. Evenimentul sportiv este dedicat unei cauze caritabile, iar participanții sunt încurajați să facă donații. Astfel, toate fondurile strânse vor fi direcționate spre Florina Gogiuman, participantă la Timotion, care are nevoie de îngrijiri medicale foarte costisitoare (detalii la www.helpflorina.com).

Pentru că proiectele Alergotura sunt caritabile, non-profit și benevole, fiecare gest al celor implicați contează pentru realizarea lor cu succes. Astfel, organizația de alergători lansează un apel în comunitate, spre voluntari, sponsori, participanți, pentru a contribui și la organizarea curselor “Pe-un picior de Plai”. Cei interesați să sprijine organizatorii pot trimite un mesaj la mail@alergotura.ro.

 Programul evenimentului „Pe-un picior de Plai” este următorul:

SÂMBĂTĂ, 12 septembrie

10:00 – Start în cursele „Pe-un picior de Plai”: 5km, 10km, respectiv 21km (prin Pădurea Verde)

12:00 – 19:00 – Sfaturi pentru cei care doresc să alerge, bazate pe experiențele noastre

DUMINICĂ, 13 septembrie

12:00 – 17:00 – Sfaturi pentru cei care doresc să alerge, bazate pe experiențele noastre

16:00 – 17:00 – Alergare ușoară în jurul Muzeului/ prin Pădurea Verde. Întâlnire la Cruce

17:00 – 18:00 – Alergarea îți dă aripi – atelier de dezvoltare personală

18:00 – 18:15 – Tombolă în scop caritabil (www.helpflorina.com).

Articolul precedentVEZI cum va fi VREMEA MARTI si MIERCURI
Articolul următorFără apă în Moșnița

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.