Timișoreanul Alexandru Olaru și-a anunțat candidatura pentru funcția de președinte al Clubului Elevilor Liberali. Acesta a coordonat în ultimii doi ani CEL Timiș.

”După mai bine de doi ani în care am coordonat activitatea filialei CEL Timiș, doi ani plini de experiență, doi ani în care echipa CEL Timiș a devenit o a doua mea familie, la sprijinul colegilor, în special: Mara Mareş – Președinte TNL și consilier de stat la cancelaria Primului Ministru, Sandru Cosmin, Deputat în Parlamentul României și Președinte TNL Timiș, Alin Nica – actualul și viitorul Președinte PNL Timiș și totodată Președinte al Consiliului Județean Timiș, Tabara Cosmin – Președinte PNL Timișoara și viceprimar al municipiului Timișoara, Dănuț Groza – Secretar General PNL Timiș si primar al orașului Sânnicolau Mare si, cel mai important, la sprijinul colegilor din CEL Timiș și la îndemnul colegilor mei președinți de filiale CEL din țară: Cristi Petre – președinte CEL Timișoara, Andrei Nederi – președinte CEL Sector 3, Daniel Voloscsuk – președinte CEL Satu Mare, @David Ioniță – președinte CEL Sector 4, Eduard Marcu – președinte CEL Iași, Anghel Andrei-Cristian – președinte CEL Pitești și Andrei-Claudiu Alexe – președinte CEL Pantelimon, am decis să candidez pentru funcția de #Președinte al Clubului Elevilor Liberali.

Nu este și nici nu a fost o decizie ușoară. Vreau ca organizația de elevi a Partidului Național Liberal să fie pilonul de bază al activităților partidului, vreau să fim motorul dezvoltării viitorilor membri ai PNL, îmi doresc ca fiecare elev să fie respectat, ajutat și primit cu brațele deschise în echipă și – cel mai important lucru – vreau să fim corecți!

Noile baze pe care vreau să le aduc organizației, dezvoltarea în plan organizațional, promovarea ideilor și valorilor liberale, politica altfel pe care noi, tinerii liberali, trebuie să o facem și implementarea modelului pe care l-am aplicat când am clădit de la zero (0) una dintre cele mai puternice și mai mari filiale din țară (numărând înscriși aproximativ 150 de elevi) în mai puțin de doi ani de zile (+ multe altele) vor fi prezentate în moțiunea intitulată: ”Pregătiți de viitor!”.

Îi mulțumesc pentru colaborare lui Antonio Chelba, însă, cum spunea domnul Cosmin Tabără ieri: ”Bucureștiul trebuie să învețe să își facă treaba la București!”. Ce poate fi mai adevărat? Nu vreau ca această echipă să fie controlată din umbră de diverse personaje din capitală, care nu mai au nici măcar o legătură cu CEL-ul! Performanțele adevărate trebuiesc dovedite prin fapte, nu simple vorbe!”, se arată în postarea lui Alexandru Olaru, pe o rețea de socializare.

 

Articolul precedent137 de cazuri noi de coronavirus raportate astăzi şi cinci decese! La ATI, tot mai mulţi pacienţi
Articolul următorAcord între Primăria Timișoara și E.On Gaz pentru reeșalonarea unor datorii ale Colterm de 51,5 milioane de lei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.