Deputatul PSD și liderul social democraților timișeni intervine în scandalul care a izbcnit între primarul Timișoarei, Dominic Fritz și președintele Consiliului Județean, Adrian Nica.

Cei doi nu s-au înțeles în ceea ce privește o eventuală alianță la nivelul municipiului și al județului și au început un adevărat război în declarații, pe rețelele de socializare.

”Domnilor Nica si Fritz,
Romania se află in criză sanitară şi economică. Timişoara si Timişul se află in vârful clasamentului cu decese şi infectari cu Covid 19.
Primăria Timişoara se află într-o situație economică mai gravă ca oricând, având datorii restante la furnizori, cu un Colterm falimentat şi cu risc de întrerupere a agentului termic în plină iarnă, cu mii de litigii si datorii restante de zeci de milioane, ca să nu mai vorbim de probleme structurale, de organizare proastă, de lipsa digitalizării sau a unui PUG funcțional.
Cu toate acestea, dumneavoastră, domnilor Nica si Fritz, nu faceți altceva decât să vă dați replici pe Facebook la aproape două luni de la alegerile în care oamenii şi-au pus speranța în dumneavoastră! Vă bateți pe funcții, pe influență, probabil şi pe interese economice!
Ne aflăm într-o perioadă în care toate acestea trebuie lăsate deoparte, pentru a ne concentra pe ce este cu adevărat important.
Am anunțat imediat după alegeri că nu dorim sa guvernăm şi să facem majoritate nici cu USR, nici cu PNL, pentru că am înțeles că am pierdut alegerile şi că e vremea să stăm în opoziție. Prin urmare, nu vă mai acuzați unii pe alți de înțelegeri cu PSD, pentru că PSD Timiş nu va face alianțe cu voi, oricâți emisari trimiteți!
Fac un apel la Dominic Fritz să se apuce de treabă, pentru că Timişoara are nevoie de un primar reaponsabil si implicat, care să facă administrație, nu politică!
Fac un apel la Alin Nica să înțeleagă că este Președintele Consiliului Județean Timiş, nu primar la Dudeştii Noi, iar politica mare se face responsabil şi asumat. Prin urmare, astept ca domnul Nica să faca publica ințelegerea cu Pro Romania prin care PNL numeşte doi vicepreşedinți PNL la Consiliul Județean, respingând alianța cu USR!
Domnilor, ajunge! Hotărâți-vă odată! Guvernați împreună sau separat, dar faceți-o, pentru că mor oameni în fiecare zi!”, a transmit Alfred Simonis.

Articolul precedent9.460 de cazuri noi de coronavirus și 129 de decese, raportate în ultimele 24 de ore! 1.172 de pacienți la ATI
Articolul următorGara de Nord din Timișoara va fi complet reabilitată! Investiția se ridică la aproape 21 de milioane de lei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.