Alimente și iconițe pentru pacienții Clinicii de Oncologie

Acțiune caritabilă la Clinica de Oncologie a Spitalului Municipal. Pacienții internați au primit alimente, cărți de rugăciuni și iconițe. Toate acestea  au venit de la preoții din Timișoara, în urma unor donații făcute de credincioși.

Prin solidaritatea unor credincioşi, care au dorit să se implice material în ajutorarea aproapelui, în ziua de miercuri, după săvârșirea Tainei Sfântului Maslu, în prezenţa părintelui Ciprian Ionel Cristea de la Parohia Ghiroda Veche, dar şi a mai multor teologi au fost împărţite, în saloanele Spitalului Oncologic, pachete cu diferite alimente, cărţi de rugăciuni și iconiţe”, transmite Mitropolia Banatului.

În fiecare zi de miercuri, la Clinica de Oncologie Medicală are loc un maslu.“Scopul preoţilor prezenți în spitale este în primul rând de a fi alături de cei care trec prin perioade dificile, asigurând asistenţa religioasă pentru bolnavii internaţi care fac tratamente sau care urmează să fie operaţi. Lucrarea preotului, are drept scop alinarea suferinţei, însă vizează şi pastoraţia familiilor celor bolnavi”, afirmă reprezentanții Mitropoliei Banatului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here