În ședința extraordinară a Consiliului Județean Timiș au fost alocați bani către bugetele primăriile din sumele defalcate de la Direcția de Finanțe. Consilierii PSD au contestat modul de alocare a banilor, considerând că alocarea s-a făcut exclusiv pe criterii politice, către primăriile liberale din județ. Pe scurt, Alin Nica este arătat din nou cu degetul pentru că a făcut ce a vrut el, nu ce trebuie, avantajând primăriile PNL.

„Primăriile PNL din Timiș au primit trei sferturi din alocările făcute astăzi, de Consiliul Județean Timiș! Așa știe președintele CJ Timiș, Alin Nica, să se ocupe de timișeni. De timișenii care sunt conduși de primarii PNL, nu de toți. 43 de comune PNL au beneficiat de suplimentare de fonduri, că doamna primar de la Otelec este deja PNL și 17, PSD. De restul nici nu mai zic, că parcă nu există, în viziunea conducerii CJ Timiș.

Degeaba explici unui om care minimizează orice nu-i convine sau nu îi e în avantaj, că este liderul tuturor timișenilor, nu este doar politician. Dar, cere unde nu e! Dintre cele 66 de comune din județ care au primit astăzi fonduri în plus, 43 sunt conduse de primari liberali. Foarte bine, dacă se face ceva cu acești bani! Dar ce a făcut Alin Nica cu ei, a fost să se asigure că anumiți primari nu-i dau bir cu fugiții dintr-un partid în degringoladă, acum, înainte de alegeri!”, a declarat Alexandru Iovescu, liderul grupului PSD din Consiliul Județean.

Articolul precedentRețelele de apă și canalizare din Timișoara – prioritatea Aquatim. Situaţia la zi
Articolul următorCCIAT la Belgrade Wine Salon

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.