Deputatul PNL Alin Popoviciu a fost prima obtiune a primarilor liberali din Timis pentru Consiliul Judetean Timis. Popoviciu l-a facut knockout pe Marian Constantin Vasile, supranumit si „pupincuristul” primarului Nicolae Robu care a terminat competitia interna pe loc neeligibil la CJ Timis (pozitia 15).

Votul de ieri este un prim pas al liberalilor care urmeaza sa voteze si sa aprobe in perioada imediat urmatoare lista pentru Consiliul Judetean Timis. Dupa votul primarilor dar si dupa votul BPJ (Biroul Permanent Judetean PNL) rezultatele se prezinta astfel:

  1. Lucian Blaga
  2. Mihaita Bojin
  3. Alin Popoviciu
  4. Nicolae Bitea
  5. Dan Sarmes

marian-vasile

De mentionat ca dupa votul de saptamana aceasta Marian Constantin Vasile, fost vicepresedinte la CJ Timis nu mai are nici o sansa sa revina in institutia pe care nu in urma cu mult timp o conducea. Cel mai probabil IQ-ul ridicat pe care se lauda ca il are, au facut din Vasile sa piarda o competitie in care avea toate atuurile sa iasa invingator.

foto Alin Popoviciu:debanat.ro

 

Articolul precedentDOLIU! S-a stins prima campioana olimpica la atletism din istoria Romaniei! Timisoareanca Iolanda Balaș-Soter…
Articolul următorStudenții și absolvenții în căutare de joburi, așteptați la Zilele Carierei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.