Alin Popoviciu, secretar general al PNL Timiș. Kristof și Orhei, adjuncți

Alin Popoviciu este noul secretar general al PNL Timiș. Acesta i-a luat locul lui Dănuț Groza, primarul orașului Sânnicolau Mare, care a demisionat. Biroul Politic Județean a decis ieri, la propunerea președintelui PNL Timiș, Nicolae Robu, ca locul rămas liber să fie ocupat de Alin Popoviciu.

Robert Kristof, consilierul personal al primarului a fost desemnat ca secretar adjunct, la fel și Ciprian Orhei. “Avem nevoie de doi secretari, pentru că secretariatul este extrem de important. Eu am luat decizia şi vreau să fie foarte limpede, este o decizie pe care mi-o asum. Este o inițiativă absolut personală. Nu a fost sugerată, nu a fost discutată, am luat decizia de a-l numi ca secretar general pe domnul Alin Popoviciu şi ca secretari adjuncţi pe Robert Kristof și Ciprian Orhei. Am încredere că vor face treabă foarte bună”, a explicat președintele PNL Timiș, Nicolae Robu.

În plus, Nicolae Robu a afirmat ca listele cu candidații pentru alegerile parlamentare vor fi finalizate săptămâna viitoare.

FOTO: opiniatimisoarei.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here