Alina Gorghiu în vizită la Timișoara. Vezi ce spune despre candidatura la Senat pe listele județului Timiș

Vizită importantă pentru liberalii din Timiș. Președintele PNL Alina Gorghiu a venit astăzi la Timișoara. Aceasta a susținut o conferință de presă alături de președintele PNL Timiș, Nicolae Robu, în care a discutat despre un subiect mult așteptat de către jurnalisti. Este vorba despre candidatura sa la alegerile parlamentare pe listele județului Timiș.

Alina Gorghiu spune că decizia finală va fi luată astăzi în cadrul unei ședințe a Biroului Politic Județean la care va participa de la ora 15.30. “Am primit cu foarte multă încântare invitația organizației de a candida. Sunt argumente puternice ca eu să candidez în județul Timiș, să candidez la Senat, însă există o ședință astăzi la 15.30 a Biroului Politic Județean, unde vor avea loc discuţii cu primarii pentru a lua cea mai bună decizie cu privire la candidaturile în judeţul Timiş. Validarea listelor la nivel naţional se va face luni”, a explicat președintele PNL, Alina Gorghiu.

În plus, Alina Gorghiu spune că dacă va ajunge senator de Timiș, va petrece trei zile pe săptămână în județ, iar restul de patru fie la București, fie în celelalte județe. În ceea ce privește campania, președintele PNL susține că va fi una liniștită.”La Timiș dacă voi rămâne să candidez o să fac un apel ferm către o campanie elegantă, civilizată, cu mesaje de construcție. Fiecare are suficient spațiu să se manifeste astfel încât să-și prezinte ideile și proiectele fără să ajungem să ne ponegrim. E agitată cu probleme care parazitează substanța programelor de guvernare„.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here