Altă zi cu probleme Colterm

Colterm anunță noi întreruperi la furnizarea apei calde și a căldurii.

„În vederea finalizării de lucrări aferente proiectului „Retehnologizarea sistemului centralizat de termoficare din Municipiul Timișoara în vederea conformării la normele de protecția mediului privind emisiile poluante în aer și pentru creșterea eficienței în alimentarea cu căldură urbană, Etapa II” și pentru trecerea la noua rețea reabilitată, suntem nevoiți să întrerupem furnizarea apei calde de consum și a încălzirii la PT Păltiniș, miercuri, 09 martie, între orele 8-16. Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor: Prot. George Dragomir nr.10, 10A, 12 și 14”, se arată într-un comunicat Colterm.

Vor fi și alte intervenții: „Totodată, în vederea unei intervenții la rețeaua primară, suntem nevoiți să întrerupem furnizarea apei calde de consum și a încălzirii la PT 17A, tot în ziua de miercuri, 09 martie, între orele 9-15. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele arondate străzilor: 3 August 1919, Nistrului, Zlatna, I.D.Suciu, Abrud.

Avertizăm consumatorii că, la finalizarea lucrărilor, poate apărea fenomenul de turbiditate pentru o scurtă perioadă, fapt pentru care recomandăm evitarea folosirii apei în scopuri menajere, până la limpezirea ei”, se mai arată în comunicat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.