Altercație cu focuri de armă între un agent de pază și un client

pistol cu gaze

Mai multe focuri de armă au avut loc în centrul Timișoarei între agentul de pază al unui local din Piața Victoriei și un client. Totul s-a petrecut noaptea trecută, în fața imobilului cu nr. 1A, lângă localul Super Jackpot Club.

Doi bărbați, în vârstă de 29 de ani, respectiv 41 ani, s-au luat la harță. Polițiștii au reușit să oprească scandalul și a trecut la legitimarea celor doi. Cel mai tânăr este agent de paza la societatea comercială din centru. Acesta avea o tonfa și spray cu piper.

Din primele declarații reiese că în incinta localului a izbucnit un conflict între cei doi, având loc și o agresiune fizică, motiv pentru care unul dintre barbati a fugit afară, iar agentul de pază a ieșit după el. Din cauza faptului că a fost agresat de agent, bărbatul a scos un pistol cu gaze și a tras două focuri în direcția angajatului localului, dar nu i-a produs vătămări corporale. La controlul efectuat de polițiștii locali asupra agresorului s-a găsit un pistol marca Walther, de calibrul 10x22T, iar pe jos au fost găsite tuburile de la cartușele folosite.

Întrucât clientul localului prezenta urme de lovire a fost solicitat și un echipaj SMURD care i-a acordat primele îngrijiri. Cei doi au fost conduși de polițiștii locali la Secția 1 Poliție pentru continuarea cercetărilor și pentru a se stabili dacă bărbatul deținea legal arma găsită asupra sa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.