Amenzi de 105.000 de lei de Paștele Catolic

Au curs amenzile în Timiș de Paștele Catolic. Poliţiştii timişeni au constatat 28 de infracţiuni şi au aplicat 411 sancţiuni contravenţionale, în urma acţiunilor desfăşurate pe raza judeţului, în ultimele 48 de ore, pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică.Valoarea sancţiunilor aplicate se ridică la aproape 105.000 de lei.

În perioada 25 – 28 martie, peste 750 de poliţişti, cu 370 de mijloace auto, acționează pe raza județului Timiș, pentru asigurarea ordinii şi liniştii publice, protejarea drepturilor şi libertăţilor cetăţenilor, a patrimoniului acestora, precum şi pentru prevenirea producerii oricăror evenimente negative, cu prilejul Sfintelor Sărbători de Paști de cult Catolic.

În urma activităţilor întreprinse, în ultimele 48 de ore, polițiștii timișeni au constatat 24 de infracţiuni în flagrant. Poliţiştii au intervenit şi au aplicat 411 sancţiuni contravenţionale, dintre care 72 pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică.

În plus, oamenii legii poliţiştii au reţinut în vederea suspendării 28 de permise de conducere, dintre care 4 pentru conducerea sub influența băuturilor alcoolice și 7 pentru nerespectarea limitelor legale de viteză şi au retras 12 certificate de înmatriculare auto.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here