Amenzi de aproape 45.000 de lei pentru timișoreni care au aruncat gunoaie în rampe clandestine din oraș!

0
11

Tot mai mulți timișoreni care își aruncă gunoaiele la voia întâmplării, amendați!

Polițiștii locali acționează zilnic pentru depistarea persoanelor care abandonează deșeuri pe domeniul public, principalul scop fiind acela de a fenomenul formării de rampe clandestine, aspect care aduce prejudicii de imagine orașului nostru.

Ca urmare a intensificării acțiunilor pe această linie și a introducerii modalității de supraveghere cu camere video a locațiilor în care sunt sesizări de la cetățeni că se formează frecvent rampe clandestine de deșeuri, polițiștii locali au reușit în primele șase luni ale acestui an surprinderea unui număr mai mare de persoane care au arunca gunoaie pe domeniul public, acestea fiind ulterior sancționate”, spun reprezentanții Poliției Locale Timișoara.

Pe de o parte, în urma patrulărilor efectuate și a pândelor executate au fost depistate și sancționate un număr de 75 de persoane, sancționate cu 44.750 lei în șase luni, numărul acestora fiind aproape cât totalul de 99 depistați anul trecut.

De asemenea, în urma supravegherii video au fost sancționate 13 persoane cu 13.000 lei, față de 19 persoane în tot anul trecut.

Aceste măsuri care vizează formarea de rampe clandestine de deșeuri și care au fost luate împotriva celor care au abandonat deșeuri în cantități mari sunt completate de măsurile luate de polițiștii locali în teren și de la celelalte servicii în cadrul patrulărilor efectuate zilnic, fiind aplicate în primele șase luni ale anului alte 1163 sancțiuni pentru abandonarea de resturi alimentare și nealimentare, printre care chiștoace de țigări, coji de semințe, pet-uri etc pe domeniul public.

Acțiunile vor continua și în perioada următoare, Poliția Locală atrăgând totodată atenția că astfel de încâlcări ale legii sunt sancționate cu amenzi de până la 2000 lei.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here