Amenzi de peste 260.000 de lei, în Timiș, în minivacanța de 1 Iunie și Rusalii!

În minivacanța de 1 Iunie și Rusalii, poliţiştii timișeni au fost la datorie. Peste 1300 de agenți au acționat pe raza județului Timiș, pentru a asigura siguranța cetățenilor și o vacanță liniștită.  

Astfel, în perioada 1 – 5 iunie, poliţiştii de ordine publică, de la rutieră, de investigaţii criminale, de la investigarea fraudelor, transporturi, din cadrul formaţiunilor de arme, explozivi şi substanţe periculoase şi luptători de intervenţie rapidă au efectuat 58 de acțiuni și controale, în urma cărora au fost întocmite dosare penale pentru comiterea a 171 de infracţiuni. Dintre acestea, 43 de fapte penale au fost constatate în flagrant delict.

Polițiștii au aplicat nu mai puțin de 1155 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de peste 266.000 de lei. Cele mai multe au fost pentru viteza excesivă. Totodată, au fost retrase 14 certificate de înmatriculare și au fost reținute 71 de permise de conducere, dintre care 12 pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice și 14 pentru viteză excesivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here