Amenzi pe bandă rulantă pentru şoferii care parchează pe pistele de biciclete din Timişoara!

Polițiștii locali sunt cu ochii pe conducătorii auto care opresc sau staționează pe pistele amenajate pentru bicicliști pe raza municipiului Timișoara.

În ultimele zile au fost înregistrate numeroase sesizări pe această linie din partea cetățenilor, aceasta pe lângă constatările din teren ale polițiștilor locali, fiind aplicate în ultima săptămână 21 sancțiuni contravenționale.

Cele mai frecvente locații în care s-au constatat astfel de probleme sunt Bdul Republicii, str. Gheorghe Lazăr și str. Paris.

În ultima lună au fost aplicate un număr 307 sancțiuni contravenționale, parte dintre acestea întocmite pe loc, iar o parte în urma aplicării de colante autoadezive.

Sancțiunile sunt cuprinse între 290 și 725 lei și 2 sau 3 puncte penalizare la permis, în funcție de faptă, respectiv oprire sau staționare.

„Poliția Locală atenționează din nou conducătorii auto să nu mai parcheze pe pistele special amenajate pentru vehiculele cu două roți deoarece în caz contrar riscă sancțiuni drastice sau chiar ridicarea autoturismelor care blochează trecerea bicicliștilor”, spun reprezentanţii Poliţiei Locale Timişoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here