Polițiștii timișeni au constatat 6 infracțiuni, au aplicat aproape 1.000 de sancțiuni contravenționale, au reținut 67 de premise de conducere și au retras 16 certificate de înmatriculare, în urma acțiunii ,,SPEED”, desfășurate pe parcursul săptămânii trecute, la nivel național.

Așadar, în perioada 17 – 23 aprilie, polițiștii au constatat, 6 infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice și au aplicat 947 de sancțiuni contravenționale, dintre care 939 prevăzute de legislația rutieră și 8 prevăzute de alte acte normative.

Pentru constatarea abaterilor, polițiștii au folosit 15 echipamente radar, dintre care 12 montate pe autospeciale inscripționate, 2 montate pe autovehicule neinscripționate și un echipament portabil.

Astfel, doar pentru încălcarea regimului legal de viteză, au fost aplicate 613 sancțiuni, fiind reținute 34 de permise de conducere, pentru depășirea vitezei maxime legale admise cu mai mult de 50 km/h.

În funcție de categoria permisului de conducere, au fost aplicate 602 sancțiuni pentru posesorii categoriei ”B”, 9 pentru categoria ”C” și 2 pentru categoria ”D”.

În funcție de încadrarea contravențională a abaterii săvârșite, au fost aplicate 241 de sancțiuni pentru depășirea cu 10 – 20 km/h a vitezei maxime admise, 210 sancțiuni pentru depășirea cu 21 – 30 km/h a vitezei maxime admise, 91 de sancțiuni pentru depășirea cu 31 – 40 km/h a vitezei maxime admise, 37 de sancțiuni pentru depășirea cu 41 – 50 km/h a vitezei maxime admise și 34 de sancțiuni pentru depășirea cu mai mult de 50 km/h a vitezei maxime admise.

Articolul precedentCubanezul Omar Sosa, la Gărâna Jazz Festival 2017!
Articolul următorGAIȚELE, pe scena Operei din Timișoara! Când are loc spectacolul?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.