Amenzi usturatoare aplicate soferilor teribilisti!

Poliţiştii Secției 1 Rurale Timișoara au acţionat pe raza de competență, în scopul menţinerii unui climat de ordine şi siguranţă publică. În urma activităţilor desfăşurate, au fost aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 46.500 de lei.

Astfel, au fost organizate acțiuni cu caracter preventiv-reactiv, la care au participat poliţişti de ordine publică şi rutieră.

Efectivele au acţionat pentru verificarea legalităţii funcţionării unităţilor comerciale, depistarea persoanelor urmărite în temeiul legii, identificarea persoanelor predispuse la comiterea de infracţiuni, depistarea persoanelor ce conduc autoturisme cu încălcarea legislaţiei privitoare la circulaţia autovehiculelor pe drumurile publice, precum şi pentru prevenirea comiterii faptelor cu violenţă.

Au fost legitimate 163 de persoane și verificate aproape 150 de autovehicule. În urma controalelor efectuate, au fost aplicate 125 de sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea normelor rutiere şi prevederilor Legii 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire sociala.

De asemenea, poliţiştii rutieri au reținut în vederea suspendării 3 permise de conducere și au retras tot atâtea certificate de înmatriculare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here