Amenzi usturătoare pentru neutilizarea centurii de siguranță

Nefolosirea centurii de siguranță și viteza mare le-a adus amenzi drastice mai multor șoferi din Timiș. Timp de trei zile, poliţiştii rutieri au acţionat pe raza întregului judeţ, în vederea prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere. Astfel, poliţiştii au întocmit 10 dosare penale şi au aplicat 306 sancţiuni contravenţionale, dintre care 73 au fost pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum şi 29 pentru neutilizarea centurii de siguranţă.

Au fost reţinute în vederea suspendării 33 de permise de conducere pentru neacordarea priorităţii de trecere pietonilor şi vehiculelor, nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire, semnificaţiei luminii de culoare roşie a semaforului electric, limitelor legale de viteză şi conducerea sub influenţa alcoolului. De asemenea, au fost retrase 10 certificate de înmatriculare.

În săptămâna care tocmai a început, poliţiştii vor desfăşura acţiuni punctuale pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here