Celebra cantareata din fosta Iugoslavie Lepa Brena, supranumita Diva din Balcani, revine intr-un concert la Timisoara, in Capitala Europeana a Culturii 2023.

Concertul va avea loc pe 16 septembrie, de la ora 21.00, in parcarea VIP a Complexului Iulius Town. In deschidere va concerta Maria Didraga, cunoscuta artista din Banat.

Lepa Brena revine la Timisoara, un oras din care a ramas cu unele dintre cele mai frumoase amintiri din viata de artist. Cantareata din fosta Iugoslavie a sustinut un concert in 1984, pe stadionul 1 Mai la acea vreme, in fata a peste 65.000 de oameni, acela ramanand unul din cele mai importante evenimente din cariera ei.

Artista va canta la Timisoara impreuna cu trupa sa, Slatki Greh. Publicul va avea ocazia sa asculte melodii celebre din repertoriul cantaretei, precum „Jugoslovenka”, „Seik”, „Čačak, Čačak”, „Mile voli disko”, „Sanjam”, „Bato bato ti si moje zlato” si multe altele, intr-un concert electrizant, de aproape 2 ore.

Evenimentul este organizat de Fundatia Academica Culturala Timisoara, fiind parte din Programul cultural-national Timisoara – Capitala Europeana a Culturii 2023, prin Programul Light Over Border, si este oferit exclusiv de CATENA.

Lepa Brena este cel mai bine vanduta solista din istoria Balcanilor, cu peste 30 de milioane de albume comercializate in intreaga lume.

Articolul precedentFără apă pe mai multe străzi din Timişoara, joi
Articolul următorPrograme gratuite de evaluare și certificare a competențelor digitale

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.