Angajatii primariei Ghiroda vin in sprijinul varstnicilor din localitate!

Reprezentantii primariei Ghiroda au anunta ca vin in sprijinul persoanelor varstnice din localitate care nu pot iesi din casa pentru a se aproviziona cu alimente in aceste momente dificile. Asa ca batranii din localitate vor primi alimente la domiciliu.

„Dacă în această perioadă cunoașteți persoane în vârstă sau care din diferite motive nu se pot deplasa, reprezentanți ai primăriei Ghiroda vor face cumpărături pentru aceste persoane. Alimente, medicamente, produse de necesitate imediată pot fi achiziționate și aduse la domiciliu de către reprezentanți ai primăriei, împreună cu bonul fiscal.
Vrem să contribuim cu tot ce putem la depășirea acestei situații extrem de neplăcute. Venim cu această măsură din dorința de a încuraja statul acasa și de a respecta indicațiile oficiale.”, transmit reprezentantii primariei Ghiroda.

Datele de contact Poliția locală Ghiroda: 0743161868 –

În paralel cu campania de colectare a deșeurilor vegetale de primăvara care se desfășoară conform planificării, am început o actiune de dezinfectare a tuturor stațiilor de autobuz aflate pe raza comunei. Acestea sunt spălate cu clor și dezinfectant. Automăturătoarea este și ea la datorie și spală și mătură carosabilul din comună.

În altă ordine de idei, angajatii ADP se solidarizeaza cu colegii din Primaria Ghiroda și isi anunță disponibilitatea de a ajuta persoanele care in aceasta perioada stau acasa.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here