Anul acesta petrecem Crăciunul la Cetate! Ce surprize pregătesc reprezentanții Muzeului Banatului?

Muzeul Național al Banatului organizează în perioada 25 noiembrie 2017 – 5 ianuarie 2018, în incinta Bastionului Theresia, evenimentul intitulat CRĂCIUNUL LA CETATE.

De-a lungul acestei perioade, într-un decor magic, vom aduce bucurie  în  Cetate prin realizarea unor evenimente artistice însoțite de spectacole de lumini, expoziții cu obiecte artizanale și decorațiuni de Crăciun”, spun reprezentanții Muzeului Banatului.

În curtea interioară a Bastionului vor fi amplasate 20 de căsuțe, estetic decorate la care se vor comercializa obiecte împărțite pe categorii, precum: handmade, fabricat în România și decorațiuni.

De asemenea, va exista și o zonă culinară unde timișorenii sunt așteptați să se bucure de diversitatea produselor culinare din Banat.

Comercianții dornici să fie alături de noi la derularea evenimentului sunt rugați să depună cereri de închiriere a căsuțelor la secretariatul Muzeului Național al Banatului, Bastionul Maria Theresia, str. Martin Luther nr. 4. Mai multe detalii se pot obține la nr. de telefon 0256-201321 sau adresa de email muzeul.banatului@yahoo.com”, mai spun reprezentanții Muzeului.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here