Anul viitor încep lucrările la blocurile care urmează să fie construite de CJT, prin programul ANL

Anunț de ultimă ora al președintelui CJT, Călin Dobra! Anul următor încep să se construiască blocurile destinate tinerilor, prin programul ANL. Directorul general al Agenției Naționale pentru Locuințe, Andrei Cosmin Țurcanu, s-a aflat astăzi în județul Timiș, unde a vizitat terenurile pe care urmează să apară noi blocuri, dar și noi case, prin Programul Național de Locuințe.

Astăzi am fost pe teren, împreună cu directorul general de la Direcția Agenției Naționale de Locuințe, la Lugoj, unde deja există un contract semnat, la Recaș, unde a fost pus la dispoziție un amplasament din partea Primăriei Recaș, la Timișora, unde există u proiect pentru specialiștii în domeniul sănătății, am avut o întălnire aici și cu primaul de la Deta, unde de asemenea există un proiect pentru angajații din mediul sanitar și proiectul CJT prin ANL, unde am făcut și o vizită la Giroc, pe terenul de la unitatea militară, unde avem două faze”, a anunțat președintele CJT, Călin Dobra.

La Giroc, urmează să fie construit un bloc cu 88 de apartamente destinat tinerilor sub 35 de ani, dar și 90 de locuințe, care vor putea fi achiziționate prin credit ipotecar. Un alt proiect, tot prin ANL, este realizarea unui bloc de locuințe pentru cei angajați în domeniul sănătății.

Am dorit să identificăm teren în zona Spitalului Județean pentru a deservi la orice moment o urgență. La momentul acesta suntem la identificarea terenului, dar dacă nu vom reuși, vom muta și acest proiect în zona Giroc”, a mai spus Dobra.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here