Apel la toleranță în vremuri pandemice. Mesajul primarului Buziașului, Sorin Munteanu

Este clar că vremurile pe care le trăim sunt cel puțin ciudate. Valul de scumpiri și perioada parcă fără sfârșit a pandemiei, ne obligăm să fim mai atenți cu noi înșine. Primarul Buziașului are un mesaj în aceste timpuri și îndemnă lumea să fie mai aproape de comunitate. Cât despre proiecte, lucrurile se mișcă într-un sens bun.

„Familia si comunitatea in care traim, oamenii de langa noi, sunt cei mai importanti! Muncim impreună, chiar daca reformele guvernamentale stagneaza, din motive greu de inteles: orgolii, servilism, „virtuti”-care nu ma reprezinta!

Am esuat ca stat, spun unii, dar noi, mergem mai departe! Proiectele pe care le-am inceput, cu fonduri europene, sunt in plina desfasurare si se vor finaliza, pana in 2023 (in cea mai mare parte, anul viitor)! Nu e deloc simplu, sa gestionam situatia , in conditiile pandemice si de crestere a pretului energiei si de aceea trebuie sa avem cumpatare si intelegere! Trebuie sa reusim, sa depasim momentele critice si cand vom intra in normalitate, sa ne bucuram ÎMPREUNĂ! Cu aleasa pretuire!”, spune Sorin Munteanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here