În ultimele două săptămâni, în cadrul acțiunilor pentru prevenirea și combaterea ilegalităților în domeniul circulației, depozitării, prelucrării și comercializării materialului lemnos, pentru neregulile constatate polițiștii cărășeni, în colaborare cu specialiști silvici, au aplicat sancțiuni contravenționale de 38.000 de lei și au confiscat peste 140 de metri cubi de material lemnos, în valoare de peste 35.000 de lei.

La acțiuni au participat polițiști de la Biroul pentru Protecția Fondului Forestier și Piscicol și de la polițiile municipale și orășenești, împreună cu specialiști silvici de la Garda Forestieră Timișoara.

Astfel, în perioada 17 octombrie-2 noiembrie, au fost efectuate 27 controale, 19 privind legalitatea transportului de material lemnos, în cadrul cărora au fost controlate 118 mijloace de transport material lemnos și au fost verificate 8 depozite și instalații de prelucrare a lemnului.

În urma neregulilor constatate au fost aplicate 17 sancțiuni contravenționale, în valoare de 38.000 lei, pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 171 din 2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice.

Ca măsură complementară au fost confiscați 141,30 metri cubi de material lemnos, dintre care peste 91,12 metri cubi lemn de foc, 33,33 metri cubi lemn rotund și 15,85 metri cubi de cherestea, lemn în valoare totală de 35.650 de lei.

Articolul precedentAi intrat în pană de idei? Noi te ajutăm cu 4 idei de cadouri pentru iubitul tău, cu ocazia sărbătorilor de iarnă!
Articolul următorSinucidere în Timişoara. S-a aruncat de la etajul doi

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.